Program Usahawan Bagi Memperkasakan Ekonomi Golongan Asnaf Pemantauan daripada Aplikasi Myema - Azman A.R; Ahmad Anis Mohd Fauzi; Mohd Faez Abu Bakar; Mohamad Yazis Ali Basah; Mohammad Noorizzuddin Nooh; Mahdhir Abdullah (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
VOL. 7 NO. 1 (Page: 57-74)