Analisis Keperluan Pembinaan Rekabentuk Model Bahasa Arab untuk Perundangan Islam Melalui Integrasi Ilmu Naqli dan Aqli - Ummu-Hani Abas; Azlan Shaiful Baharum; Abdul Manan Ismail; Mohammad Najib Jaffar; Ahmad Asyraf Mat Ali; Rasmina Hasbullah (Penerbit USIM, 2024)
VOL. 28 NO. 2