Fasiliti Inovasi Kitar Semula (FIKS): Suatu Pendekatan Baharu Terhadap Pencapaian Teori Al-Daruriyyat Dalam Pengurusan Sisa Pepejal Domestik Di Malaysia - Muhammad Firdaus Zakaria; Raja Hisyamudin Raja Sulong; Osman Md Rasip (USIM Press, 2024)
Vol. 27 No. 3 Page (50-77)