Cabaran Pengurusan Pembelajaran Atas Talian Kelas Al-Quran Dan Fardu Ain (KAFA) Fasa Pandemik Covid-19: Kajian Di KAFA Integrasi Nahdhah Al Islam - Shofiyyah Moidin; Mohd Asmadi Yakob; Amiratul Munirah Yahaya; Murihah Abdullah; Hajarul Bahti Zakaria (USIM Press, 2024)
Vol. 27 No. 2 (2022): Special Edition