Pembinaan Rangka Kerja Keluarga Sakinah Berbantukan Teknologi ICT: Kajian Tinjauan Masyarakat Di Selangor - Hasri Harun; Ahmad Tarmizi Zakaria; Mohd Wazir Muslat; Irny Suzila Ishak; Saliyah Kahar (USIM Press, 2024)
Vol. 26 No. 2 (2021): Special Edition