Kesepadanan Fungsi Terjemahan Derivasi Ifta’ala Dalam Surah Al-Baqarah - Muhammad Firdaus Abdul Manaf; Mohd. Asyran Safwan Kamaruzaman; Mohd. Kamel Mat Salleh (USIM Press, 2024)
Vol. 27 No. 2 (2022): Special Edition