Model Institusi Pendidikan Melalui Sinergi Dana Wakaf dan Zakat di Malaysia - Azman Ab. Rahman; Muhamad Firdaus Ab Rahman; Hussein ‘Azeemi Abdullah Thaidii (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research Volume 16 No.2 Page (90-100)