Perkahwinan Jarak Jauh Dalam Kalangan Masyarakat Islam Di Malaysia Menurut Perspektif Fiqh Dan Undang- Undang Keluarga Islam - Hidayatul Sakinah binti Mohd Zulkifli; Rafeah Saidon; Azhar Abd Aziz (USIM Press, 2024)
Vol. 26 No. 2 (2021): Special Edition