Pendalilan Darurah Dalam Isu Muamalat Bagi Keputusan Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia - Ahmad Murshidi Mustapha (USIM Press, 2024)
Vol 25 No 1 (2021): July Issue