Kafaah: Impak Perbezaan Sosial Terhadap Kesejahteraan Rumah Tangga - Nurhanisah Hadigunawan; Rafeah Saidon; Mastura Razali; Fatin Nabilah Wahid (USIM Press, 2024)
Vol. 26 No. 2 (2021): Special Edition