Wakaf Perumahan dalam Pembangunan Ekonomi: Pelaksanaannya Menurut Maqasid Syariah - Farhana Mohamad Suhaimi; Azman Ab Rahman (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research Volume 16 No.2 Page (31-42)