Unsur Khurafat Dalam Ajaran Sesat Di Malaysia: Analisis Pandangan Hukum Jawatankuasa Muzakarah Majlis Kebangsaan Bagi Hal Ehwal Ugama Islam Malaysia - Mohd Kamel Mat Salleh; Muhammad Firdaus Abdul Mana; Mohd. Asyran Safwan Kamaruzaman (USIM Press, 2024)
Vol. 26 No. 2 (2021): Special Edition