Pengklasifikasikan Harta Isteri Berpekerjaan Sebagai Harta Sepencarian:Satu Analisis Hukum dari Perspekftif 'Urf - Masyitah Mohd Zainon; Marina Abu Bakar; Saad Gomaa Gomaa Zaghloul; Nur Sarah Tajul Urus; Mus'ab Mohd Yusoff (USIM Press, 2024)
Vol. 24 No. 2 (2021): Special Edition