Analisis Literatur Secara Sistematik Pendekatan Pengurusan Zakat Dalam Usaha Membasmi Kemiskinan Pasca Pandemik - Zizi Azlinda Mohd Yusof; Azman Ab. Rahman; Syed Salim Syed Shamsuddin (USIM Press, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research (JFatwa) Volume 29 No.1 Page (167-185)