Tafsiran Amil Menurut Islam dan Negeri-Negeri Di Malaysia - Azman Ab. Rahman; Muhammad Faiz Abd. Shakor (USIM Press, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research (JFatwa) Volume 29 No.1 Page (153-166)