Pengurusan Amil Zakat Di Institut Pengajian Tinggi: Isu Dan Cabaran - Azman Ab. Rahman; Muhammad Faiz Abd. Shakor (USIM Press, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research (JFatwa) Volume 29 No.1 Page (142-152)