Analisis Penyenaraian Haiwan Menerusi Kitab Matla’ al-Badrain oleh Syeikh Muhammad bin Ismail Daud al-Fathani Menurut Perspektif Halal dan Zoologi - Mohd Mahyeddin Mohd Salleh; Mohd Anuar Mamat; Mohammad Najib Jaffar; Nurdeng Deuraseh; Mustafa 'Afifi Bin Ab. Halim (USIM Press, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research (JFatwa) Volume 29 No.1 Page (63-87)