Analisis Pentafsiran Mualaf Menurut Islam dan Enakmen Pentadbiran Agama Islam Negeri di Malaysia - Azman, A.R; Nuradli Ridzwan Shah, M.D; Wan Mohd. Fazrul Azdi, W.R; Rose Irnawaty, Ibrahim; Norlina Ismai; Irwan Mohd Subri; Mahazan Abdul Mutalib @ Talib (USIM Press, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research Volume 6 No.1 Page (9-37)