Pengurusan Sumbangan Kepada Mangsa Banjir: Penentuan Keperluan Asas Berasaskan Indeks Syariah Malaysia - Azman A.R; Mohd Faez A.B; Siti Zulaikha Mokhtar (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research Volume 8 No.1 Page (143-158)