Kedudukan Mangsa Banjir Sebagai Penerima Zakat dan Cadangan Pengaplikasiannya di Malaysia - Siti Fariza M.F.; Azman A.R; Ahmad, S.; Wahid, H. (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research, 8(1), 109-123