Aplikasi Kaedah Fiqh Al-Darurah Tuqaddar Biqadariha dalam Agihan Zakat untuk Mangsa Banjir - Siti Fariza M.F; Hasanah A.K; Irwan M.S; Azman A.R (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research Volume 8 No.1 Page (79-90)