Persepsi Mangsa Banjir Terhadap Pengurusan Pengagihan Sumbangan Bencana Banjir - Azman A.R; Ismail, N. (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research Volume 8 No.1 Page (49-58)