Kanun Tanah Wakaf Negara: Adakah Satu Keperluan - Abdul Aziz bin Sulaiman; Noor Hidayah binti Zainuddin (USIM Press, 2024)
Journal of Fatwa Management and Research (JFatwa) Volume 28 No.3 Page (129-147)