Pengaruh Blog Pelancongan Terhadap Keinginan Melancong - Syarifah Emiwati Syed Ramzan; Jusang Bolong (USIM Press, 2024)
Journal of Contemporary Islamic Communication and Media Volume 1 NO. 1 (2021) (Page 18-40)