Tidak pasti, jangan kongsi!! Secret Sauce for Success in Media Literacy Is Crucial in Battling Fake News - Afiqah Mior Kamarulbaid; Muhammad Raqib Mohd Sofian; Nurul Nadirah Abu Hasan; Wan Anita Wan Abas; Izwan Harith Md. Ithnan (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Vol. 2 No. 1 (2022): Al-I'lam: Journal of Contemporary Islamic Communication and Media