Membina Kredibiliti Pendakwah Selebriti: Panduan Berdakwah Melalui Media Sosial - Wawarah Saidpudin; Normazaini Saleh; Nursyamimi Harun; Marhaini Abdul Ghani; Nur Hazwani Ahmad Damanhuri (USIM Press, 2024)
Vol. 1 No. 2 (2021) (Page 23-40)