Tahap Kesedaran Golongan Belia Terhadap Pengurusan E-Waste Di Sarawak Malaysia: Satu Kajian Awal - Hidayatul Hurul Aini Suhaili; Karmilah Abdullah (USIM Press, 2024)
AL-I’LAM –J. Contemp. Islam. Comm. & Media | Vol. 3, Issue 1 Page (101-119)