Pendekatan Peneguhan (Al-Targhib) dalam Pendidikan Kanak-Kanak: Tinjauan dari Perspektif Psikologi Islam dan Retorik Al-Quran - Ahmad Fazullah M.Z.A.; Wan Azura Wan Ahmad; Yuslina Mohamed (USIM Press, 2024)
Vol. 1 No. 2 (2022)