Pertembungan Penggunaan Perkataan Arab dengan Tamadun Barat: Pemerhatian Deskriptif dalam Akhbar Arab - Zainur Rijal Abdul Razak (USIM Press, 2024)
Al-Azkiyaa–International Journal of Language and Education Volume 2 Issue 1 Page (15-31)