Makna semantik perkataan 'Basara' dan sinonimnya dalam Kamus Lisan Al Arab oleh Ibn Manzur - Norfarhana Ahmad Ghafar; Hishomudin Ahmad (USIM Press, 2024)
Al-Azkiyaa : International Journal Languages and Education Volume 2 Issue 2 Page (13-31)