Peranan dan Penglibatan Badan Bukan Kerajaan dalam Memupuk Perpaduan Nasional di Semenanjung Malaysia - Mohd Irfan Bin Mohd Terin (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Matric:4192731 (FKP)-Restricted until Sept 2026