Strategi Pembelajaran Kolokasi Bahasa Arab dalam Kalangan Pelajar Universiti Awam Malaysia - Asbulah, LH; Aladdin, A; Lubis, MA; Sahrim, M (Penerbit Univ Kebangsaan Malaysia, 2024)
Indexed by WOS/ Scopus