Excellent teacher practices in teaching and learning Arabic language and literature based on ibn khaldun strategies [Amalan guru cemerlang dalam pengajaran dan pembelajaran (Pdp) bahasa dan sastera arab mengikut strategi ibnu khaldun] - Samah R.; Isahak A.; Wan Ahmad W.A. (Penerbit Universiti Sains Malaysia, 2024)
Indexed by Scopus