Proses dan kaedah pembelajaran tahfiz dalam kalangan murid di sekolah menengah agama kerajaan di Malaysia - Fakhruddin F.M.; Ishak S.C.; Suhid A.; Ayub A.F.M.; Hassan N.C.; Jaafar W.M.W.; Lukman Abdul Mutalib (Universiti Sains Islam Malaysia, 2024)
Indexed by WOS/SCOPUS/ERA/MYCITE