Determining digital maturity among ICT users in Malaysia [Menentukan ciri-ciri kematangan digital dalam kalangan pengguna ICT di Malaysia] - Azman H.; Salman A.; Razak N.A.; Hussin S.; Hasim M.S.; Hassan M.A. (Universiti Kebangsaan Malaysia Press, 2024)
Indexed by WOS/ Scopus