Jangan Takut Pengundi Baharu - Utusan Malaysia (Utusan Malaysia, 2022)
Datuk Seri Mohamad Hasan menyampaikan replika cek bernilai RM500,000 kepada Naib Canselor USIM, Prof. Datuk Dr. Asma Ismail sambil diperhatikan oleh Prof. Emiritus Tan Sri Dr. Abdul Shukor Husin pada majlis penyerahan sumbangan kerajaan negeri di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Nilai.