Stres Dalam Kalangan Kanak-Kanak Vol. 16 - Amin Al-Haadi Shafie; Mizan Adiliah Ahmad Ibrahim (Universiti Sains Islam Malaysia, 2022)
Buku yang dibahagikan kepada dua bahagian inin menghuraikan persoalan stres pada bahagian satu dan bahagian dua pula memberi penekanan kepada persoalan tekanan kalangan kanak-kanak pintar.