Farmakologi Dadah Disalah Guna - Kamisah Yusof; Norliza Muhammad; Nur Azlina Mohd. Fahami; Qodriyah Hj. Mohd Saad; Ahmad Nazrun Shuid; Azman Abdullah; Norazlina Mohamed (Universiti Sains Islam Malaysia, 2022)
Buku ini merupakan teks pegangan bagi Kursus Farmakologi, Program Diploma Siswazah Dalam Penyalahgunaan Dadah dan Program Sarjana Kaunseling Penyalahgunaan Dadah yang ditawarkan di Fakulti Kepimpinan Dan Pengurusan Universiti Sains Islam Malaysia.Buku ini merupakan himpunan tajuk-tajuk kecil kursus farmakologi terhadap dadah-dadah dan bahan yang disalah gunakan berasakan isu-isu penyalahgunaan dadah dalam konteks dalam negara Malaysia.