7 Langkah Kepulihan Dalam Penagihan: Panduan Untuk Pembimbing - Abd. Halim Mohd Hussin; Muhammad Khairi Mahyuddin (Universiti Sains Islam Malaysia, 2022)
Buku ini diterbitkan sebagai panduan untuk penaja yang juga merupakan pembimbing untuk membantu ahli atau individu yang menjalani proses rawatan dan kepulihan ke arah kepulihan penuh. Antara langkah yang di kupas dalam pendekatan pskospiritual ini ialah penerimaan diri, penyerahan kepada Allah, mengenal diri dan lain-lain lagi.