Konsep Sumpah (Al-Yamin) dan Pelaksanaannya di Mahkamah Syariah - Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Zulkifli Bin Hassan (2022)
Buku ini membincangkan konsep al-yamin dan pelaksananya di Mahkamah Syariah di Malaysia dengan merujuk undang-undang keterangan Islam, kitab-kitab turath atau rujukan-rujukan kontemporari dan pengalamannya melalui kes-kes yang dilaporkan.