Ilmu Tajwid QBA 2013: Program Pensiswazahan Guru - Muhammad Hafiz Saleh; Abd Muhaimin Ahmad; Norakyairee Mohd Raus; Mahyuddin Hashim; Mohd. Zaini Zakaria; Norazman Alias (Universiti Sains Islam Malaysia, 2022)
Panduan kursus disediakan untuk membantu pelajar memahami keperluan dan kandungan kursus. Pelajar hendaklah sentiasa membaca dan merujuk bahagian panduan ini dengan teliti untuk membolehkan pelajar melengkapkan kursus dengan jaya. Kursus QBA2013 Ilmu Tajwid ini dirangka untuk memberikan pendedahan kepada pelajar mengenai Ilmu Tajwid. Kursus ini menyediakan wadah untuk pelajar memahami ilmu tajwid secara menyeluruh dengan penyampaian yang mudah difahami.