Modul Pengurusan Amil Zakat Malaysia - Azman Ab Rahman (Universiti Sains Islam Malaysia, 2022)
Dakwah dan kepimpinan amil. Modul ini disusun dengan rapi bagi memastikan kandungan modul dan setiap unit benar-benar memberi impak serta mencapai hasil pembelajaran yang digariskan.