Jari Menjadi Juri: Realiti TV & Masyarakat Islam di Malaysia - Nur Kareelawati Abd.Karim (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
Penulis adalah seorang pensyarah Media dan Dakwah di USIM, pernah berkhidmat di ASTRO dari 2001-2008 sebelum berkecimpung dalam bidang akademik.