1 | Halaman Ucapan Aluan Naib Canselor USIM Sempena Majlis Penyerahan Baucar Buku 1Malaysia (BB1M) & Kad Diskaun Siswa 1Malaysia (KADS1M) - Asma Ismail (2022)
Majlis Penyerahan Baucar Buku 1Malaysia (BB1M)& Kad Diskaun Siswa 1Malaysia (KADS1M)