Ucapan Aluan Naib Canselor USIM Sempena Majlis Penyerahan Sumbangan Kerajaan Negeri Sembilan Serta Pelancaran IM4U Outreach Centre & University Community Transformation Centre (UCTC) - Asma Ismail (2022)
Majlis Penyerahan Sumbangan Kerajaan Negeri Sembilan Serta Pelancaran IM4U Outreach Centre & University Community Transformation Centre (UCTC)