Ucapan Aluan Naib Canselor USIM Sempena Majlis Perasmian Seminar Serantau Institusi Pengajian Tinggi Islam 2012 (SeIPTI 2012) - Asma Ismail (2022)
Majlis Perasmian Seminar Serantau Institusi Pengajian Tinggi Islam 2012 (SeIPTI 2012)