Majlis Konvokesyen USIM ke-11 (2026)
Pada 30 November dan 1 Disember 2013, telah berlangsung Majlis Konvokesyen USIM ke-11 bertempat di Stadium Tertutup Nilai, Bandar Baru Nilai. Sejumlah 1290 graduan telah berjaya menamatkan pengajian mereka pada sesi kali ini.