Majlis Konvokesyen USIM ke-10 (2026)
Pada 23 dan 24 November 2012, telah berlangsung Majlis Konvokesyen USIM ke-10 bertempat di Stadium Tertutup Nilai, Bandar Baru Nilai. Sejumlah 1346 graduan yang terdiri daripada 1228 graduan Ijazah Sarjana Muda, 79 graduan Diploma Lepasan Ijazah, 30 graduan Ijazah Sarjana dan 9 graduan PhD telah berjaya menamatkan pengajian mereka pada sesi kali ini.