Majlis Konvokesyen USIM ke-9 (2026)
Pada 3 Disember 2011, telah berlangsung Majlis Konvokesyen ke-9 USIM bertempat di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC). Seramai 1128 graduan yang terdiri daripada graduan Ijazah Sarjana Muda, Sarjana dan Diploma Siswazah telah berjaya menamatkan pengajian mereka pada sesi kali ini. Majlis konvokesyen kali ini juga mencatatkan sejarah melahirkan graduan sulung jurusan perubatan USIM.