Majlis Pelancaran Klinik Pergigian Fakulti Pergigian USIM (2025)
Pada 25 September 2012 berlangsung Majlis Pelancaran Klinik Pergigian Fakulti Pergigian USIM di Kampus Cawangan Pandan Indah. Majlis ini telah disempurnakan oleh YBhg. Datuk Ab. Rahim Md. Noor, Ketua Setiausaha Kementerian Pengajian Tinggi.